Linjetrafik

Linjetrafik är motorn i vår verksamhet. Linjebilarna utgår från vår terminal i Uppsala. Alla orter i vårt distributionsområde trafikeras varje vardag. Detta ger rationella och miljövänliga, och därmed kostnadseffektiva transportlösningar. Som kund vet du när ditt gods hämtas, transporteras och levereras tack vare den webbaserade internetbokningen.

Till vår hjälp när vi utför och planerar våra transporter har vi ett modernt system där bilarna är positionerade. Tack vare detta kan våra trafikledare se var våra bilar befinner sig och enkelt dirigera om dessa när kunderna löpande beställer transporter.

Vi är övertygade om att linjetrafik ger våra kunder bästa möjliga service. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss då det i vår bilpark finns allt från skåpbilar till bil & släp och kranbilar.

Idag har vi ett samarbete med branschkollegor som gör att vi kan erbjuda leveranser till hela Sverige. Kontakta oss för mer information!

BOKA ONLINE

När ni vill boka en transport ringer ni 018-127600, e-post order@expresservice.se eller boka direkt i vår internetbokning.
Beställ inloggningsuppgifter via ekonomi@expresservice.se